hej alla igeeen hehe

morsning, klockan är tre på morronen och jag är skitpigg.
blogga suger ibland, jag åker till skärgårn i tre veckor. Ska försöka komma på ett sätt att blogga från mobilen vilket skulle va asskönt men annars får ni ha det så bra så kan ni kika in i bloggen om tre veckor :)
fan va jobbigt det känns att åka hemifrån, jobbigt ......

vill ha ...






ååååh jag prövade min syrras klänning, den e så himla fin. från Vila. It's just stunning..




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


har aldrig varit tröttare..

herregud, har inte känt mig så här sliten på länge. Fy satan, men d va värt iaf :) Fan va kul valborg ! Ångesten över att inte vara på landet försvann mot midnatt iaf så det va ju skönt :p
Dagen började kl 15 med fika med familjen vid stången i riddan. Helt ok, träffade jonas helena lisa och therese som redan hade varit där ett bra tag. Lisa&therese hade klippt och klistrat minsann! Dem hade jättefina kransar på huvudet, vill också ha... :( kolla!

Sen va d lite andra randoms där. Aja, inte många alls iaf. Sjukt många som är på landet nu!
Sen följde jag med jonas och helena hem till jonas och där blev vi bjudna på skitgott fika typ farmors varma kanelbullar och typ nån sorts brownie liknande och bär tårta <3 oh jesus va gott.. så himla gulliga föräldrar och släktingar! Gödd blev man iaf, sen gick vi lite promenad och jag gick hem klockan hade blivit sju så det va middagsdags. Från fika till fika till middag med efterrätt , LIVET! Jag stannade hemma tills klockan va typ halv tio när jag gick till bussen och åkte in i kälvesta typ. Fast d sjuka va att d va inte EN enda männniska från djupaste kälvestas fester vilket är = SKÖNT och vilket betyder att festen hade en ljus framtid. Festen va iaf askul! Skittrevligt folk, alla va typ 20 år men dem va sköna och ingen va dryg vilket gjorde det lättare att umgås och hälsa och prata och hela köret. Drog från partyt vid halv två men bestämde då i all hast att sova hos helena. Påväg till henne börjar jag känna att tårna är ovanligt hopklämda och att klacken hade blivit väldigt låg.... oh fuck skorna är inte mina! .....HELVETE vart är mina skor!? Aja jag vandrade iaf på och sög på den frågan tills jag övervägde att skita i det trots ångest och plågor vilket känns jävligt ovärt idag. Jävligt ovärt..
Tog inte många biler. Eller jag tog ärligt talat två bilder men den ena är knäpp så ni får nöja er med att beskåda de två söta tjejerna jag var med bara!


Tack för en skitrolig kväll ! puss

Salut tout le monde!

Glad midsommar på alla er som inte är hemma ! :) Hoppas ni har en skitbra midsommar, ät mkt goda grejer och SNÄLLA gå inte till riddersvik nu för då kmr jag skämmas ihjäl jag ska dit med mina päron.... nu! Shit jag har lite bråttom nu,

Anna som är i USA den lilla korven, jag är sååå avis!! GLAD MIDSOMMAR PÅ DIG!<3



P.S how do u like the new design? =)

MIDSOMMAR

först tänkte jag ta upp the important fact, jag är sjuk.
På midsommar 2009.
Jag är sjuk.
Torka tårarna.
Vad gör man ? Jo man kurerar sig med milt te, sedan lägger man sig raklång i tevesoffan och dör :) Jag vet inte säkert hur jag ska göra ikväll, ut ska jag iaf men.. middagen är ju lite beroende på magen hur jag gör. Hade tänk va hemma hos therese och käka middag där, jag therese och norstedt, men jag vet inte vilken mat min mage klarar. Känner mig hyfsat frisk nu men jag vill vara fit heeela kvällen också. Aaaaalright, dem som är hemma nu vad jag vet och dem jag vill veta om ääääär.... Jag therese norstedt jonas helena. Och jonas sa att harald och dicken va hemma så vi kanske träffar dem ute nån stans men ni förstår grejen: NOOOOOOOOOOOOOOBODY IS HOOOOOMEEEE.
Världens sötaste saga bjöd med mig till hennes landställe och jag blir sjuk. Förstår ni känslan ? Min pappa berättade om ett talespråk jag kmr inte ihåg exakt men typ såhär "Välj mellan lepra och colera" (två dödliga sjukdomar, det är en dålig liknelse men ändå...). vilket i mitt fall innebär att välja mellan att åka med till sagas landställe och vara trött och hängig och försöka vara social och vara med trots att orken inte räcker till, eller vara hemma och ha det så sjukt tråkigt med mig själv och en kopp te och en film och dö. Och jag valde den sistnämnda med tanke på allas bästa, men ååå jag vill ut dit till sagas land :( om du läser detta sagis, ha världens bästa midsommar älsklooo:)<3<3<3

Just nu sitter jag på maggans dator för min har crackat samman totally men jag lägger upp en bild från förra midsommarn som jag firade med mathilda hos alex :) Jag kmr ihåg hur nervös jag va för att d skulle bli stelt, men d va skitkul :) Detta är syskonbilden, bästa minnesbilden förutom att jag ser helt retarded ut men d va ett år sen så skit samma :) från vänster : mathilda jag malin och alex.


Förra midsommar vart helt spårad av olika knäppa anledningar men nu ska den minsann bli hederlig och lugn :D
Ledtrådar från förra för att påminna mig själv: Buffé, lekar, fint väder, kul!, samtal, gulan, brakeup, tårar, lekar, lite glad, somna, samtal,"fjolla"=malin?, tomt flak, skolgård, död?, livet i behåll !, hem. Ledtrådarna berör speciellt två personer, du vet vem du är :D du är retard förresten<3, ta det lugnt på midsommarafton :) puss

Hej alla föräldrar

Nu känner jag att det här har blivit ett problem. Alla föräldrar som läser denhär bloggen, varsogoda. Men skriv inte kommentarer såsom "Du är väl för liten för det?" och "Sånt borde inte du göra, du som är så liten?".
Liten, visst, men jag är inte tre år som många föräldrar fortfarande tyvärr inte har insett. Vi växer upp och utvecklas, träffar nya människor, lär oss ständigt av livet. Vi har levt i 16 år. Ingenting för er föräldrar som har barn som går utbildningar eller har flyttat  hemifrån, väldigt mycket för de föräldrar som har småbarn och börjar känna på hur fort livet verkligen går. Inte mycket i våra egna ögon, eftersom vi är medvetna om att vi är nybörjare på det mesta men någon gång måste vara den första och då är det verkligen inte tidigt att vara 16 år. Sluta läs min lilla blogg om det inte passar.

gör stan nu

nu ska jag in till stan och kolla runt lite, träffa saga och kolla lite mer sen får vi se vart vi tar vägen :) mår fortfarande sådär konstigt som att jag mår illa men ändå inte. Vill bara lägga mig ner i soffan och dö, men jag vet ju inte om det kommer bli bättre av det. Det kan ju vara något psykiskt som min psykologmamma säger. "gråt lite" haha nja det är tvekmacka (; nu drar jag iaf

PS mitt nya kort har kommit !! :D äntligen säger jag bara, man va så sjukt handikappad utan. puss på er.


kvällens på skolavslutningen



Klänning - indiska
Kofta - åhlens

lite favoriter

nu tänkte jag ta upp några saker som ligger close to my heart:) och då menar jag saker, ni vet fina saker som glittrar typ



Iphone, min absoluta älskling !
Tror seriöst inte att den har legat mer än en
meter bort från mig sedan jag fick den... i julas...







Min seiko premier! Herregud vad jag drömde om den.
Ni vet när man bara ska ha någonting, och man verkligen kan
gå genom eld och vatten för att få den?
Okej, det kanske bara är jag.. but i love it anyway :)




och....
vem älskar inte mode?



 Smink, i mångfald. Färger, nyanser, toner, konsistenser, metoder.
Me like...







SOMMAR

Sen orkar jag inte mer, mors

fy fan

jag vet inte vad som har hänt med mig kropp, just nu känns det som jag har största baksmällan på länge fast jag hade lugnaste tvkvällen igår och gick promenader. Mina knän är helt skakis, mår illa, huvudet värker. Trodde jag skulle spy imorse så jag bosatte mig i tvsoffan hela förmiddagen och över lunch tills det gick över. Ska ta en alvedon och en macka nu, sedan ska jag och mamma åka och handla. Hoppas vi hittar nåt gott, är sjukligt sugen på apelsinjuice och yogurt! =) puss

ikväll

nu drar jag hem till norstedt. Är så himla trött efter veckan, tror fan inte att benen bär ännu en partykväll så nu ska jag softa.
saga om du ser detta, ring mig ! din mobil är typ död, jag har försökt ringa !
love

MEN HEJ

hej alla som bryr sig så otroligt mycket.
Jag underskattar nog den här bloggen, det verkar som att det är många som läser den här bloggen och skapar sig hundra åsikter. Jag trodde att d va några fåtal, men..
Jag skriver nästan aldrig namn. Jag skriver om händelser och internskämt och saker som bara fåtal personer känner till, och när dessa personer läser om det så kan det uppfattas som väldigt utelämnande osv men för de som inte känner till vem det handlar om är texten oviktig. Jag skriver det jag tänker på, kanske för mycket ibland. Men om det inte gillas, sluta läs bloggen eller tala om för mig att texten borde tas bort. Jag kommer antagligen inte tycka att den är dålig, för jag skriver aldrig för att vara taskig men inte heller för att uppröra. Så därför försvann en text där jag skrev om mina tankar om saker som är svåra att sätta ord på. Bokstäver är oftast lättare.

oh gosh

jag känner mig så jääävla oskön just nu. Jesus christ. Vill inte visa mig på gatorna ungefär...
Jag va då hemma hos emma, mamma ringde bestämde en bra tid så man slipper känna sig jättemobbad. hon skulle hämta halv två vilket är.. helt ok. Men vilken framsteg för min lilla mamma! hur brukar sova klockan tolv men hon ville verkligen ikväll.. tack mamma i himlen! ni vet ju hur föräldrar är! aja festen dog runt ett och alla tjatar om att man ska hänka till efterfest i gamla hederliga kälvesta haha! men ändå vem fan bangar på det med alla brudar och killar och hela gänget lixom!? joo en person bangar, och det kan jag tala om var min lilla kära mamma. suck... pratar med madre hon är stört förbannad pratar med padre han e stört förbannad fast jag inte ens hade gjort nåt egentligen förutom att "tvinga" dem att va uppe. Så jag springer som en jävla dåre till busshållplatsen i heeeelltttt sinnessjukt fula mjukisbyxor och skämmer ut mig inför hela jävla skälvesta för att hinna till min pappa som jag iaf får vänta på i fem minuter.. suck ni vet ju hur päron är!?
nu sitter jag här iaf och känner mig jävligt oskön... hejdå

torsdag 11/6-12/6

Anna fixade in mig och sagis på en lokalfest på östermalm, kvällen började med 99% bagdad men sen drog vi igång och hade askul! :) värd kväll för oss!!



ikväll blir det tjejmiddag hos emma, TAGGA!! :D <3


STUDENT

GRATTIS MAGGAN BÄSTA SYSTERN!<3




RSS 2.0