Nattugglande

Partade till det lite ikväll. Mötte upp Hedda vid Fridhemsplan vid nio och gick först till 1. Allmäna Galleriet (AG). Himla trevligt ställe med goda viner och mysig stämning. Köpte ett vin som heter Horn "The red one", rekommenderas. Druva som odlas på Öland, tydligen av bartenderns bror. Intressant.. 2. Vi drog sedan vidare till Slakthuset för att pröva lyckan. Tyvärr var den inte med oss idag, men stället såg riktigt ballt ut (utifrån). Ska helt klart dit nästa utgång. 3. Efter nederlaget med Slakthuset var nästa mål Strand. Hedda droppade av rövartåget efter övervägande och jag drog dit i min ensamhet. Köade till stället dubbelt så länge som jag faktiskt var där, och blev djupt besviken på kvällens musikgenre (afro/indiskt skulle jag tippa) som mixades av en DJ som verkade rikta in sig på svårdansade övergångar. Just det, glömde nämna att vi svängde förbi nyöppnade Uffes (gamla Cash Bar) på väg mot AG. De verkar ha fått en uppstyrd ägare nu. Vi fick nobben i brist på legitimation med kommentaren "vi är inte som Cash Bar här". Allt som allt var den unga natten riktigt trevlig, och ser fram emot att gå till AG igen. Dags att sova och vila upp sig inför McD imorgon. Godnatt.


Fick nyss ett samtal från min syster

Mathilda har kommit fram till Linköping och har nu flyttat in i sin studentbostad. Hon är tydligen jättenöjd, bor nära stan och nära sin vän Amanda. Jag blev lite glad trots regnet och började kolla igenom lite bilder från i somras.







- Alla bilder är tagna på Björkskär, juli 2011.

man blir rätt sugen på kakor när det regnar



- Agnes homemade kolakakor, första blåsiga dagen på Åstol.


Det har nog regnat sedan jag vaknade idag. Planerade att gå en powerwalk efter frukost ända bort till kanaanbadet, förbi hässelby strandbad, runt tempeludden och hem (dvs en powerwalk på 2h) men det blev istället en dag av pyssel med designen.

Dagsläget är - utöver regnigt - ganska så tungt. Mathilda åkte till Linköping imorse, jag ska jobba ett långt pass på donken imorgon och mitt sista år i gymnasiet börjar om tre dagar. Man kan även säga att mitt livs sista sommarlov slutar om tre dagar. Gissar på att det kommer hända mycket i körklasserna i år. Det ska börja en ny kille i min klass, gamla gäng har splittrats och splittrade gäng har börjat hänga. Många har jag knappt träffat under sommarlovet, andra har jag bott med. Jag läste igenom gamla inlägg i bloggen igår och insåg hur mycket jag har förändrats sedan jag började gymnasiet. Nu i efterhand kan jag se hur mycket jag har förändrats under de två åren. Och det har gått fort. Jag kan inte föreställa mig hur fort det sista året kommer passera och hur jag kommer känna mig när jag lämnar gymnasietiden bakom mig för att bli "stor".


dags för att sova



- Bild från i torsdags när vi tog med gitarren till klipporna för att njuta av solnedgången.


madnesz

Me n Hedda on our way home. Har haft en galet fin vecka i Åstol hos Agnes med god mat, bra häng, orange county och underbart långa dygn. Jag och hedda sitter just nu på tåget mot Sthlm, försenade 70min. Denna blogg ska rustas upp och återupptas från och med.. Nu. Mad.

RSS 2.0