Provsjungningar

Har klippt min frippa ! Det blev bra för första gången på typ 3 år. Klippte mig inte i Vällingby denna gång, kan vara en bidragande faktor. 
 
Är fett peppad på att äntligen komma igång med skolan samtidigt som jag blir mörkrädd när jag tänker på alla stillasittande timmar framför mig av plugg och D-vitaminbrist. Söker körer nu frenetiskt för att skapa mig glädjeämnen i höstmörkret. Söker olika körer men alla verkar vara medelålders/pensionsåldern. Nästan som om det inte finns några ungdomskörer utan bara kör för de runt 30-strecket.
 
Nya frippan:
 
 

ANTAGEN

Gissavad gissavad gissavaaaaad
 
Himlen är oskyldigt blåååå tralalaaaaa
 
 
Jag kom in på Karolinska!!!!
 
Ansökte nyss om csn och fick en tsunami av fjärilar i magen när jag kryssade i luckan "30 poäng, Läkarprogrammet, Karolinska Institutet". Den här hösten kommer att rocka, har jättehöga förväntningar och jag kan inte göra något åt det. Försöker tänka att min klass antagligen kommer att vara jättetrist men lyckas inte ens övertyga mig själv. Tänk om den äger liksom!
 
Nu i helgen hade pappa sin 50-årsfest på Risselö och det blev ett riktigt party. Tält, massor av västerbottenostpaj, salta pinnar och mycket mer. Riktiga 50-årsdagen är nu på onsdag, och sedan åker jag och hälsar på Maike och vi ska på Way Out West-festivalen på lördag. Är sjukt peppad, lyssnar på Veronica Maggio och diverse hip hop. Sedan börjar jobbet igen och får total koma så fort jag tänker på det. Mina ben liksom domnar av. Pallar inte alls, inte överhuvud taget, vill inte duscha en enda gammal kropp till, men samtidigt pallar jag defenitivt lönen så mina ben får ta och rycka upp sig.. Jag får ändå vara ledig 1,5 veckor innan skolstart så tror att det blir helt ok. Men nu är himlen klarblå och solen gassar och jag är på Risselö, så skönt att ha semester!
 

RSS 2.0