Flytt

Huset är sålt och mamma och pappa har köpt en lägenhet inne i stan. Alla kartonger har rivits ned från vinden och barnkläder och favoritgosedjur har åter sett dagsljuset för första gången på 20 år. I mitt rum ligger nu en stor hög med saker som jag ska ta ställning till; Ska jag behålla dem i ytterligare 40 år så att jag kan visa nästkommande genereation hur jag spenderade min barndom, eller ska jag slänga dem? Ska jag behålla olika skolarbeten, inramade fotografier och rassliga armband som jag inte vill använda, eller ska jag göra mig av med dem?
 
Jag vet fortfarande inte var jag ska flytta, i och med att jag inte riktigt får plats i den nya lägenheten. Jag står i kö till studentlägenheter i Beckomberga och börjar förlika mig med att jag kanske kommer att bo där kommande termin. Nu är vår första terminstenta överstökad och jag tror att den gick rätt bra, så förhoppningsvis kan boendeproblemet få mer utrymme och eftertanke efter att post-tenta-koman har försvunnit. 
 
Mamma tvättade tre lyckligt lottade, mjuka (och smutsiga) djur, däribland min gamla kajsa, mumin och pikachu. Jag måste säga att de är söta, särskilt när de ligger brevid varandra i en tvättbalja.
 
 

RSS 2.0