Förbannat trött på ytligheten

Ni vet känslan man får när man har galet bråttom på morgonen, man kubbar runt som en idiot, svetten rinner, klockan tickar, mobilen ringer längst ner i väskan under alla skolböcker och gympakläder, det är svinigt kallt, nycklarna glömdes kvar på övervåningen inomhus, kubba runt ännu mer, alla cyklar i garaget välter, en cykel välter på ditt smalben, osvosv - kan hålla på i all oändlighet. En sammanfattning av känslan är en bubblande bomb av irritationer och uppgivenhet inombords. Man pallar helt enkelt inte. Den känslan fick jag imorse, när jag upptäckte att hälften av alla relationer jag har till killar baseras på en ömsesidig attraktion, inte på ömsesidiga kämslor. Så förbannat trött på ytligheten som råder omkring mig!

Äh, ska tagga till nu för kvällen ist. Jag och Saga planerar att föra på någon bar på söder, och ska sedan på fest på Östermalm :) yippie!

C'est moi



lite tpl men dnajs

New Boots

Soyez les bienvenus!
Köpte ett par boots idag från nilsson som kändes klockrena. Kopia av acnes pistols om ni känner till? Anyway, åker hem och sitter och smeker dem med blicken ett tag och känner mig nöjd tills mamma kommer hem, frustar till, bankar näven i bordet och säger "men ellen!". Och under detta händelseförlopp insåg jag att jag inte skulle få behålla dem.
Okej, det är mina pengar och hon kan inte göra något åt saken, men ändå.
Så jag visade henne en stövlett som jag hade tittat ut på scorett som va för dyr för att kännas värd för mig att investera i helt själv. Så sa hon att hon kunde betala mellanskillnaden om jag bytte till dem. Så nu ere najs!


Det är denna som jag ska byta till, fast i svart, glansigt skinn. Kommer från E&K of Sweden. Är inte helt hundra på vad den kostade men tror det va runt två. <3


RSS 2.0