bon nuit tout le monde

imorn är det skolgympa på schemat. Pest Och Pina. Sista lektionen är franska : 80min som slutar 16.10. Då ska jag fan sätta mig brevid nån som jag har lust att prata med för en gångs skull! En av de två tjejerna av den fridlysta sorten hässelbybo/kälvestabo ska sluta i min franskagrupp för hon ska byta till sam-språk, snyft! Hon pallar inte med kemin och molbegreppet(6,022 x 10 upphöjt i 23 = partiklar.. aa ni fattar det jobbiga..) osv. Okej, jag kan förstå henne, men att byta från naturnatur till samspråk på kungsholmen? Fett jobbig omställning.. Det låter väl inte så farligt men det är så himla mkt allmänbildning som krävs för att man inte ska a.v.l.i.d.a av tristess på samlektionerna och att hon måste komma ikapp i latin, som dem i sam-språk läser (jag bangar, lätt).
Ikväll är det "ettornas afton" på blackan som sofia är på, och hon är redo att haffa när tvåorna och treorna trillar in! Jag håller tummarna för henne och mr. handsome C..!
Vad finns det mer att säga? hmm.. kanske att klockan är kvart över elva och att jag måste börja kolla outfit tills imorn och stryka och packa gympakläder (buhu).. och kanske sova nån gång också fast får se hur jag gör med det, det är ju så onödigt när man tänker efter :)
puss på er !

(världens skönaste låt att lyssna på när man cyklar)


dagens modell: Anja Rubik

Jag blir så avundsjuuuuk :(



S/S collections 2010

~  E T R O  ~





~  I C E B E R G  ~





~  M I S S O N I  ~





~  DSQUARED  ~
( kolla in klackarna !! )




Personlig favorit måste jag nog säga är Missoni. Kvinnligt och vårigt. Framförallt vackert. Etro är favoriten nr2. Jag ska bara bli miljonär först...


dagens


                             

Tröja - oui (sofias)
Jeans - acne


nu ska jag ut och cykla

äntligen röra på sig, den sysslan har börjat mögla hos mig. Men nu jävlar.. en liten cykel tur. Något litet är en början åtminståne:)

ursäkta shift-random-rycken men det är mobilens fel, det är säkert! Jag loovar att det inte är min nya sysselsättning.

Sitter på tuben och drömmer mig bort, när hemköp viskar utanföööör. Han SÄGER HEJ, KOM UT TILL MIG! FAST DU ÄR TJEJ SÅ ÄR DU HELT OKEEEJ,

NÅGONTING I MIG SÄGER ATT jag borde gå av i vby och köpa en påse fruktgodis men nånting annat säger mig att det inte är något bra.. VAD SKA JAG LYSSNA TILL?



Hampus vill skriva lite

NU SITTER JAG PÅ SAMHÄLLSLEKTION MED ELLEN :)

Wh00t det funkar att blogga från iPhone!!

Det FUNKAR!!! yes FAST NU DAMPAR MOBILEN PÅ SHIFT OCH PALLAR INTE TRYCKA BORT DEN FÖR VARJE BOKSTAV MEN DET HÄR ÄGDE JU! HAR KEMI NU OCH DET ÄR SÅ SJUKT BORING OCH SVÅRT SÅ JAG ORKAR INTE FÖR TILLFÄLLET...
BTW, NI BEHÖVER INTE LÄGGA NER ENERGI PÅ VÄLLINGBYS DRESSINGROOM FÖR DET FUNKAR INTE. JAG STOD OXHOCH SKREV PÅ DET DÄR SKITÄCKLIGA TANGENTBORDET HUR LÄNGE SOM HELST OCH SKÄMDE UT MIG NÄR JAG POSADE FRAMFÖR DEN OFFENTLIGA WEBCAMEN :S MEN INLÄGGET SÅG MAN JU INTE RÖKEN AV SEN I BLOGGEN. PS, NY TJEJ I KLASSEN. DOCK AV VAD JAG HAR HÖRT HÄSTTJEJ OCH KANSKE INTE DIREKT SÅ SNYGG HEHH.. MEN LIVET LEKER. HA EN BRA DAG!

sov gott allihopa

en liten kluring innan jag går o lägger mig; vilket märke representerar denhär bilden?
(ledtråd: vår -09)
Gonatt!


minimarket

favoriter, aw -09


favoriter, s/s -10





utvalda favoriter av SKOR , mums

a   c   n   e


f   i   l   i   p   p   a   K



d   i   n   s   k   o



S   t   e   v   e   M   a   d   d   e   n




t   o   p   s   h   o   p





r   i   z   z   o



m   o   n   k   i


learn from the best


dagens




                                                  

Skjortklänning - hm (sofias)


och med det säger jag gonatt


Dolce & Gabbana S/S -10, mitt lilla urval



RSS 2.0