fiiiiiaaaaaaa

min korv :] pluttiruttisnutti


Gästinlägg

Hej alla miljoners läsare här på Ellens aktiva blogg!
Jag tänkte göra ett litet gästinlägg här (anonymt). Just nu är jag lite rädd för Ellen, hon ska bädda men beter sig som ett monster, nästan, typ.
Undrar om man kan gissa vem det är som gästinläggar? Om man ser på sättet att skriva vem det är som skriver?

Nu ska jag berätta om vad som hänt mig. Jo när jag var med min mamma på ansiktsbehandling tipsade dom om en kräm som var jättebra för "ung" (dom menar typ äcklig tonårshy?) hy, och beskrev den som en a-vitaminkräm som gjorde huden lenare och tunnare. men great lät ju det som! Checkade ut en a-vitamin tub nöjd som barnet och gick hem och skulle sova. Drog på mig krämen över hela ansiktet, lite extra så man blir extra snygg liksom, och gick och la mig. Tyckte väl inte att det var sån större skillnad dagen efter så drog på lite till. Detta fortsatte i cá 3 dagar tills jag började flagna som en orm typ, tänkte väl att det skulle ingå i min perfect skin treatment så brydde mig inte utan tog lite fet fuktkräm också, kan ju inte skada?
JO DET KAN SKADA. Idag så ser jag ut som en panda (allergisk reaktion runt ögonen) hettar i fejjan som att jag e bränd och mamma googlar krämen och vi läser instruktionerna. Allt jag gjort, ska man INTE göra. Ett ytterst tunt lager på vissa områden. Jahapp så det var ju kul. Thank god att jag e tjej och kan använda smink.

Men nu har ni hört min historia iaf! Nu ska jag smeta krämen rätt och ni kan ju gissa att det är seriösa-sofia som  skriver

tja

action, reaction!

Je suis assis avant mon ordinateur. Sofia dort dans le lit derrière moi. Le temps va par très lentement quand tu ne faire que tes devoirs. Parfois, je deteste l'école. Maintenante, j'ai des devoirs chaque jour. Je n'ai pas de temps pour rencontrer mes amis, ou faire quelque chose que j'aime, ou travaille pour gagner l'argent pour le voyage de la France l'été prochain.
J'ai un test de musique a demain, mais je pense que le teste est très facile. J'ai étudié avant, ainsi je suis assez sûr.

Je veux vraimente dormir maintenante, ainsi je pense que c'est la meilleure chose pour que je fasse en ce moment.

Bon nuit, beaucoup des baisers. Ellen. <3


RSS 2.0