hemma nu

det var dryga månaden sedan jag skrev förra inlägget, och ojoj vad det har hänt saker. Jag har varit i bad gastein, för det första. Den resan var inte så lyckad. Jag hade egentligen en underbar resa, bara att det var så otroligt hetsigt hela tiden på vem man var med och hur man var att det blev jobbig stämning. Det var för få platser runt bordfet i matsalen så jag och mina rumskamrater hamnade m¨ånga gånger vid sidan av. Iof var jag och mina rumskamrater typ bästa kombon i hela världen, blir varm om hjärtat så fort jag tänker på den, så det i sig var inte jobbigt. Bara att den där hetsen ständigt tryckte på och att man alltså kände sig utanför..

Jaja, nu är jag hemma i Sverige sedan 8 dagar prick, och jag är dunderförkyld och mår övrigt piss. Nu håller alla tjejer på att boka sommarresa och jag kom precis till insikt. Jag vill inte åka. Jag vill vara hemma i stockholm, som rik 18åring, jobba, tjäna 10.000 typ, kunna shoppa, hänga med min älskade världens finaste och smartaste syster och med min familj på björkskär. För övrigt skulle jag missa 3v av björkskär (dvs hela perioden) om jag åker till cannes den tiden alla tjejer vill dit.

Istället för att börja spara pengar dit nu ska jag gå på skivor, testa stockholms uteliv, önska mig massa massa saker i 18-år-present - allt utom pengar till nån jäkla resa - typ träningskläder till i sommar för jag ska bli så vältränad och fräsch och en kamera för jag ska ta så många fina bilder nu i sommar :)

Allt ska bli bra ska du se, ungefär det sa mathilda till mig i telefon för en timme sedan och jag lyssnade. <3


bild från det smått avlägsna skidsystemet graukugel, dit vi åkte tisdagen och picknickade. Det var nog den bästa dagen, strålande sol och ett underbart umgänge med bl.a. sophie på bilden. Världens gulligaste:)

xoxo


RSS 2.0