språkhistoria



orkar. inte. plugga. mer.

börjar återfå den klassiska ångesten när man börjar fundera över livets mening. Nästintill oundvikligt med tanke på att jag bara äter, sover och pluggar dag ut och dag in... och när det är helg - ja då jobbar jag.

Har ansökt om skattejämkning eftersom jag måste börja skatta. Fick ett svar nyligen om att jag ska skatta 46% av lönen. FYRTIOSEXJÄVLAPROCENT, den dageNN säger jag bara. Alltså skulle ungefär vartannat arbetspass på donken vara ett slit för absolut nada typ. :(

jag vet hur grönt gräset är på andra sidan


längre hår




Och jag trivs så bra i det. Så himla bra.

Vill byta design i denna blogg. Känner att jag behöver bryta från min somriga, fina, nostalgiska sommarblogg till en vintrig, lite kyligare. Kanske blir den lite mer clean. Vi får se.

Mitt ommålade och ommöblerade rum skymtas i bakgrunden. Har även fixat en walk-in-closet, möblerad med naturvita lådor med alla mina klackar och skor, vitbetsade klänningsbeklädda galjar på långa rader och ett bord med badrosor och snäckor på. Det enda som saknas är någon som ser det. Jag bor ju så långt ifrån civilisationen och människorna att den händelsen uteblir ur vardagen.

Har fikat med Harald idag. Måste skriva in det så att jag minns det. Så, nu är det gjort.


RSS 2.0